För vårdpersonal

Terveystarkastus

Terveystarkastus koostuu kysymyksistä, joita voit käyttää vointisi tarkkailuun.

Ota yhteyttä

iCope on Janssenin kehittämä apuväline eturauhassyöpää sairastavien miesten ja heidän omaistensa tukemiseksi.

Janssen on ollut pohjoismaisen terveydenhuoltoalan uranuurtaja jo yli 50 vuoden ajan, ja yrityksellä on toimipiste kaikissa Pohjoismaissa. Tavoitteenamme on auttaa ihmisiä elämään pidempään ja terveempinä potilaiden hoitoon tarkoitettujen innovatiivisten lääkkeiden avulla. Työssämme keskitymme kuuntelemaan potilaita, lisäämään potilaiden osallistumista hoitoon ja vahvistamaan potilaiden valinnanvapautta – näin haluamme rakentaa pohjoismaiselle hoidolle paremman tulevaisuuden.

Eturauhassyöpä on yksi Janssenin painopistealueista. Sen lisäksi, että tarjoamme innovatiivisia lääkkeitä, pyrimme tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja eturauhassyöpää sairastavien potilaiden tueksi. Yksi askel tähän suuntaan on yhteistyössä potilaiden, potilasjärjestöjen, lääkäreiden ja hoitajien kanssa kehitetty iCope.

Haluamme, että iCope tarjoaa tukea sekä eturauhassyöpään sairastuneille että heidän läheisilleen. iCope on ollut käytettävissä vuodesta 2011 lähtien ja on sen jälkeen auttanut monia potilaita ja heidän läheisiään. Uskomme, että iCope voi omalta osaltaan olla mahdollisimman suurena tukena eturauhassyöpää sairastavan potilaan elämässä.

 

Haluatko lisätietoja?

Tervetuloa ottamaan yhteyttä lääketietoomme

Tel: 020 7531 300

Mail: [email protected]

Sms: 045 7395 0730

Lisätietoja osoitteesta: Janssen.com/finland